• Copenhagenlashes Sweden 649 SEK
  • CPH Ögonfransserum 3 ml 585 SEK
Köp nu

Handelsvillkor

Acceptera våra handelsvillkor innan du fortsätter.

Handelsvillkor

COPENHAGEN LASHES

Slotsgade 4, 1

8900 Randers C

DANMARK


Kontakta

Email: kundservice@copenhagenlashes.se


ECOM

CVR 40399925


Betalning

CPH Lashes mottager betalning med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro & Klarna. Alla belopp är i svenska kronor (SEK) och är inkl. Moms och utgör 25% av inköpsbeloppet.

Ingen kort- eller betalnings avgifter läggs på kunden.

Säker betalning

CPH Lashes krypterar alla kortupplysnigar med den såkallade SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, att de obehöriga kan inte läsa kortnummer eller annan information under transaktionen. Betalningen dras först från kundens betalningskort, när varan är utskickad från lagret.

Levering

Vid beställning skickas ordern samma dag, om ordern beställdes under helgen, så skickas ordern ut nästa måndag. Normal levereringstid är 2-4 dagar efter ordern är utskickad från lagret, och alla varor levereras så länge lager finns. Vi levererar till hela Sverige i samarbete med GLS.

Vi levererar både till post butiker och privatadresser för 69 SEK Inkl.moms.

Prispolitik

Alla varor är inkl. Moms och alla avgifter. Prisen på försändelsen läggs på kunden.

Prisen på beställningstidpunkten, är det gällande pris.

Om ett pris är uppenbart fel, borde du troligen ha upptäckt det, vi är inte skyldiga att tillhandshålla den produkten till fel pris.

Beställning

När du skickar in din beställning mottager du et bekräftelsemail på din angivna e-mail adress. Om du inte mottager detta ber vi dig om att kontakta oss på kundservice@copenhagenlashes.se. Därefter mottager du en utskicks bekräftelse på samma e-mail, när varan skickas från lagret.

Subscriptions 

If you want to receive Copenhagen Lashes every month, simply select the box "Buy for 225" and get your unique savings. If you wish to unsubscribe, simply send an e-mail to kontakt@copenhagenlashes.dk with your name, address and your notice to cancel your subscription plan. Note that upon termination there is a 3 month bond. This was due to the great savings as well as the benefits you had access to during the subscription period. 

The amount is deducted each month on the day you first ordered your subscription. Here the product is also sent to you with free shipping and 24 hour delivery with GLS. 

As a subscription customer you have 14 days full cancellation right as well as 24 months warranty. 

Customers who previously purchased a single purchase have no bond. 

Ångerrätt

Som kund har du 14 dagars ångerrätt, när du handlar hos oss.

Ångerrätten löper ut 14 dagar efter den dag, du mottagit din vara. Om du har beställt flera olika varor i en order, men det levereras separat, löper ångerrätten ut 14 dagar efter den dagen, du mottager den sista varan.

Det innebär, att du har 14 dagar från mottagelsen, till att ge oss besked om, att du vill ångra ditt köp. Du kan skicka ett mail till  eller använda standardångerformuläret, som du hittar längst ned i handelsvillkor.

Du kan inte  ångra köpet genom att vägra att mottag varan utan att samtidigt ge oss besked.

Notera, att du inte får fraktkostnaderna i retur

Annullering av en del av köpet

Om du har köpt flera varor hos oss, har du möjlighet för att skicka en eller flera varor retur, även om allt är i en order.

Notera, att du inte får fraktkostnaderna i retur, om du ångrar en del av ditt köp.

Returnering

När du har gett oss besked om, att du vill ångra ditt köp, har du 14 dagar för att skicka varan tillbaka till oss.

Kunden ska själv betala för att paketet returneras, och kunden är ansvarig, om det uppstår en skada under transporten.

Alla returneringar ska skickas till CPH Lashes' lager och returneringen ska innehålla allt nödvändigt material om beställningen.

Produktens skick, när du skickar den retur

Du är ansvarig för eventuella försämringar av varans värde,  pågrund av annan hantering, än vad som är nödvändigt för att bestämma produktens art, egenskaper och sätt.

För att försäkra dig, att du kan få returnerad det fulla belopp, ska plasten vara obruten. Du kan med andra ord prova varen på samma måtta, som om du provar den i en fysisk butik, men du kan inte ta den i användning.

Om varan är provad utöver vad som är beskrivit ovan, ser vi det som att varan är använd, Vilket innebär att vid återköp av inköpet kommer endast en del eller inget av inköpsbeloppet att returneras, beroende på försäljarens kommersiella värde.

Vi rekommenderar, att du skickar varan retur i orginal förpackningen.

Om orginal förpackningen saknas, kan det möjligtvis medfölja en värdesänkning av varan.

Tillbakabetalning av köpsbeloppet

Om du ångrar ditt köp, får du dina pengar tillbaka, om varan är försämrad, drar vi av de belopp, du är ansvarig för.

Vi returerar alla betalningar mottaget från dig, även leveranskostnader (dock inte extra levereringskostnader i det tillfälle, om du har valt en annan levereringsform, än den billigaste form av standrardleverering, som vi erbjuder), senast 14 dagar från den dag, som vi mottagit ditt besked om, att du vill ångra avtalet.

Vi för tilbaka pengarna med samma betalningsmetod, som du använde vid köpet, om vi inte avtalat annat.

Vi kan hålla tillbaka betalningen tills vi har mottagit varan, om du inte skickar oss dokumentation på att du returnerat den.

Varan skickas till:

COPENHAGEN LASHES

Slotsgade 4, 1

8900 Randers C

Danmark

Vi tar inte emot paket utan omdelning eller paket sänt pr. efterkrav.

Reklamationsrätt

Uppförandekoden för köplagen gäller köp. När du handlar hos oss som konsument har du rätt till 24 månaders garanti. Om ditt klagomål är motiverat betyder det att du antingen kan få reparerat, byt ut, pengarna tillbaka eller en rabatt i priset, beroende på den specifika situationen. Du måste annonsera inom "rimlig tid" efter att du har upptäckt felet. Om du annonserar inom två månader efter att felet upptäckts kommer klagomålet alltid att vara aktuellt. Om ditt krav är motiverat, kommer vi att återbetala dina (rimliga) fraktkostnader. Varan måste alltid returneras i rätt förpackning och kom ihåg att ta kvitto för frakt så att vi kan betala tillbaka fraktkostnaderna. När du returnerar varan, var god ange en detaljerad beskrivning av problemet.

Returneringsadressen är:

COPENHAGEN LASHES

Slotsgade 4, 1

8900 Randers C

Danmark

Rabattkoder

Rabattkoder tilll www.copenhagenlashes.se är alltid utfärdat av CPH Lashes, och kan vara utfärdat i sammarbete med sammarbetspartner. Är du osäker på hur rabattkoden används eller hur länge den är giltig, så kan du alltid skicka din förfrågan till kundservice@copenhagenlashes.se

Persondata

För att handla på copenhagenlashes.se, behöver vi följande uppgifter:

Fullt namn

Adress

Mobilnummer

E-mail adress

Vi gör registrering av denna information för att skicka dina önskade beställningar. Personuppgifter är registrerade hos Skintek ApS och lagras i fem år, varefter de raderas. CPH Lashes lagrar denna information för att överensstämma med rätten till avbokning och ersättning. Denna information lagras alltid med kundens samtycke, och detta görs genom att acceptera handelsvillkoren vid inköp av varor på www.copenhagenlashes.se

Som registrerad kund hos CPH Lashes har du alltid rätt att skicka oss dina invändningar mot registrering. Du har också rätt att förstå vilken information som registreras om dig. Dessa rättigheter är förenliga med personuppgiftslagen. För ytterligare information kontakta: kundservice@copenhagenlashes.se

CPH Lashes lämnar inte ut eller säljer personuppgifter till tredje part. Datahanterare på copenhagenlashes.se är: SHOPIFY, Webshipr och UnoEuro.

Överklaganden

Om du som konsument kommer att klaga på ditt köp, vänligen kontakta kundservice@copenhagenlashes.se. Om vi ​​inte kan hitta en lösning, vänligen skicka ett klagomål till:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

Om du är bosatt i ett annat EU-land än Danmark kan du överklaga till EU-kommissionens online klagomålsportal här - http://ec.europa.eu/odr   

Standardblankett

(Denna blankett måste fyllas i och returneras endast om avbokningsrätten är tillämplig)

Till:

SKINTEK Scandinavia

E-mail: kundservice@copenhagenlashes.se

Adress, kontor:

Slotsgade 4, 1

8900 Randers C

Danmark

Innehåller denna information:  

- Vad handlar det om?

- Beställningsdatum

- Datum för mottagande

- Namn

- Adress

- Datum och underskrift (Endast om formulär innehåll anmäls på papper)

Alla förfrågningar riktas till kundservice@copenhagenlashes.se

Kontakta

COPENHAGEN LASHES

E-mail: kundservice@copenhagenlashes.se


Telefon: +45 71 74 37 46

Adress, kontor:

Slotsgade 4, 1

8900 Randers C

Danmark

 

Uppdaterat, 16.08.2019