• Copenhagenlashes Sweden 649 SEK
  • CPH Ögonfransserum 3 ml 585 SEK
Köp nu

Handelsvillkor

Acceptera våra handelsvillkor innan du fortsätter.

SEO

COPENHAGEN LASHES

Produktanvändning

Applikatorn du använder till appliceringen av serumet påminner om den du känner till från en flytande eyeliner. Du lägger serumet längs franskanten eller jämnt fördelat över dina bryn. Serumet är genomskinligt och lättflytande och är enkelt att applicera. Serumet kan användas på både nedre och övre fransraden.

Det är viktigt att din hud är ren och fri från eventuellt smink. Om du använder serumet på morgonen innan din make-up rutin bör du låta serumet torka i 5-7 min innan sminket appliceras.

Vi rekommenderar att du använder ditt serum två gånger dagligen (morgon/kväll) för optimal och snabbast verkan.

TIPS

Vi rekommenderar inte att du använder en make-up-remover eller andra ansiktsprodukter som innehåller olja eftersom detta kan förhindra serumet från att tränga in. Detta beror på hinnan som oljan kan bilda.

Vårt serum kan också användas om du har gjort ögonfransförlängning – serumet styrker bara dina naturliga fransar och säkrar extra fyllighet.

Är du gravid eller ammande så kan du lugnt använda vårt serum eftersom den endast innehåller naturliga ingredienser och är inte skadlig för varken dig eller ditt barn. 

Resultat på 2 veckor

Vi garanterar ett synligt resultat på bara 14 dagar så länge du har använt serumet två gånger dagligen.

Nöjdhetsgaranti

Vi är 100% ansvariga för serumets kvalitet och påverkan. Vi erbjuder därför en nöjdhetsgaranti - vilket i all sin enkelhet betyder att om du inte upplever resultat kan produkten returneras inom de första 14 dagarna. Det fulla beloppet kommer därefter återbetalas

OBS

Skulle du få lite av serumet i ögonen så skölj grundligt med vatten. Det är inte farligt men ögat kan däremot bli lite irriterat av vätskan.